Uitvaart voor elk budget
078budgetuitvaart Úw uitvaartondernemer in Dordrecht en omgeving.

Op het moment dat u met een overlijden te maken krijgt, komen er heel veel vragen in u op. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor u in de periode na een overlijden. 

U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. 

Uitvaartpakketten
Wij werken met diverse duidelijk omschreven uitvaartpakketten voor een begrafenis of een crematie in de gehele regio. Met onze uitvaartpakketten zorgen wij ervoor dat de uitvaart binnen uw budget blijft. Doormiddel van onze uitvaartpakketten kunnen wij een goedkope begrafenis of crematie verzorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

Persoonlijk gesprek
Ook is het mogelijk om vooraf een uitvaart in een persoonlijk gesprek of telefonisch te bespreken, zodat wij uw uitvaartwensen, of die van een dierbare, met u doornemen, zodat op de dag van overlijden met slechts één telefoontje de uitvaart in werking gezet kan worden. Dit kan veel rust en duidelijkheid geven, ook wat betreft de kosten van een uitvaart. Een voorbespreking is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

24/7 bereikbaar
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het maken van een afspraak of het melden van een overlijden via telefoonnummer 078 850 1558.

Per mail
Wenst u liever de uitvaartwensen per mail uit te wisselen, dan is dit mogelijk via info@078budgetuitvaart.nl. De mail zal binnen enkele uren worden beantwoord.

Uitvaartverzorging voor elk budget

24/7 persoonlijk bereikbaar