Uitvaart voor elk budget
Vooraf regelen Vastleggen van uw uitvaartwensen

Uw wensen wat betreft uw eigen uitvaart kunt u op verschillende manieren vastleggen. Bij overlijden voelen nabestaanden zich gesteund wanneer zij weten hoe de overledene dacht over zijn afscheid en uitvaart.

Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten, is het goed om tijdig alles over uw uitvaart vast te leggen.

Wilsbeschikking
Middels een laatste wilsbeschikking kan men zijn wensen omtrent de eigen uitvaart kenbaar maken aan de nabestaanden. In de wilsbeschikking legt men op voorhand zaken vast, zoals de keuze voor crematie of begrafenis, de invulling van de afscheidsdienst de wijze van opbaren, voorkeur voor het type graf, bestemming van de as of bijvoorbeeld de wijze van condoleren.

Een wilsbeschikking moet gedateerd en ondertekend zijn. Doe dit samen met een tweede persoon. Deze kan de verklaring mede-ondertekenen en erop toezien dat de uitvaart volgens wens zal worden uitgevoerd. Bij leven kan men ook met een uitvaartverzorger van 078budgetuitvaart de eigen uitvaart vooraf bespreken. Zo kan tot in detail de uitvaart geregeld worden: van de keuze voor crematie of begrafenis, tot de muziek die gespeeld mag worden of de consumpties bij de koffietafel.

Voor het verkrijgen van een wilsbeschikking kunt u ons altijd benaderen via telefoonnummer 078 850 1558 of mail naar info@078budgetuitvaart.nl.

De wilsbeschikking is hier ook te downloaden.

Uitvaartverzorging voor elk budget

24/7 persoonlijk bereikbaar